2 gün önce Gaziantep FK’nın kamuoyunun bilgisine başlıklı açıklaması aynen şöyle;

2 gün önce Gaziantep FK’nın kamuoyunun bilgisine başlıklı açıklaması aynen şöyle;

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, bugün gündeme ilişkin konuları değerlendirmek üzere bir araya gelmiştir.

Yönetim Kurulumuz, uzun süreli görüşmelerin ardından teknik direktörümüz Marius Sumudica ile de bir araya gelerek takımımızın son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmuştur. Yapılan görüşmeler neticesinde, kulübümüzün bu zorlu günleri birlik beraberlik içerisinde atlatacağına dair görüş birliğine varılmıştır.

Saygılarımızla

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu

2023-2024 sezonu başında Teknik Direktör Erdal Güneş ile üst üste mağlubiyetler alınca hızlı bir şekilde Marius Sumudica ile anlaşan Gaziantep FK, 25 Kasım 2023 tarihinde oynadığı MKE Ankaragücü mağlubiyeti ile başlayan olumsuz tabloda 15 maçta 2 galibiyet,6 mağlubiyet ve 7 beraberlik alarak düşme hattına girdi.

Bu tabloda Sumudica’nın hiç mi suçu yok? Tek suçlu futbolcular mı? Ya da taraftar mı?

Vasat bir futbol oynayan Sumudica vatandaşı futbolcular ısrarla her hafta kadrodalar. Bir ilginç olan ise takımdaki futbolculardan daha fazla sarı ve kırmızı kart gören Sumudica’ya bu kadar tahammül edilmesi. Rumen hoca ve bu korkak futbol ile bu takım en büyük düşme adayıdır. Yönetim bunu görmüyor mu acaba?

Taraftara hoş gelmeyen, korkak bir futbol oynatan ve form seviyesine bakmaksızın takıma zarar veren futbolcularla yola devam eden Sumudica bu takımı bu ligde tutamaz. Önümüzde Antalya deplasmanı, sonrasında Beşiktaş ile evimizde ve Rize deplasmanı… Bu üç haftalık periyotta takım galibiyet alamaz ise o çok güvendiğiniz Sumudica gider ve sonrasında çok geçmiş olsun deriz. Yol yakınken cesur, göze hoş gelen bir futbol oynatacak teknik adam ile yola devam edilmeli.

Görüşlerimde yanılacağımı umut ediyorum ama maalesef “Görülen köy kılavuz istemez”