İlçe teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla görüşüp notlarını alan Karadağ, yoğun ilgi ile karşılanıyor. Saha çalışmaları kapsamında Nizip, Oğuzeli, Yavuzeli ve Araban İlçelerinde teşkilat ve vatandaşlarla bir araya gelen Karadağ, '14 Mayıs'ta yeni bir zafere imza atacağız. Türkiye Yüzyılında kazanan hem Gaziantep'imiz hem de ülkemiz olacak' dedi.

FsOuv05XwAIR027

KARADAĞ, SAHADAKİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Seçimlere artık çok kısa bir süre kalırken partiler de milletvekili aday listelerini de yavaş yavaş oluşturmaya başladı. AK Parti'de, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Gaziantep'te aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklaması yapılmasının ardından Milletvekili listeleri için yüz yüze mülakatlar da başladı. Temayül yoklamasında delegeler tarafından yoğun ilgi gören Karadağ, sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

FsOuv03XsAI1_Tm

BÜTÜN İLÇELERİ TEK TEK ZİYARET EDİYOR

9 Nisan'da YSK'ya teslim edilecek listeye girmesi beklenen Latif Karadağ, Gaziantep'in bütün ilçelerini ziyaret ediyor. İlçelerde hem partisinin teşkilatıyla hem de vatandaşlarla bir araya gelen Karadağ, yoğun ilgi ile karşılandı.

Aktif siyasete başladığı Nizip İlçe Teşkilatını ziyaret eden Karadağ, 'Aktif siyasete başladığım Nizip İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri için görüş ve düşüncelerimizi paylaştık. Kıymetli yol arkadaşlarıma yakın ilgi, destek ve samimiyetleri için çok teşekkür ederim' dedi.

Oğuzeli, Yavuzeli ve Araban İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Karadağ, 'Biriz, beraberiz. 14 Mayıs'ta Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Başkan yapacağız' dedi.

FsOuv0_XwAEXOhr

14 MAYIS'TA YENİ BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

Saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Karadağ, '14 Mayıs'ta yeni bir zafere imza atacağız. Türkiye Yüzyılında kazanan hem Gaziantep'imiz hem de ülkemiz olacak' dedi.

FsOuv09WIAAagUj