Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden Vali Gül ve Başkan Şahin salgına yönelik alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Vali Gül, burada faaliyet gösteren Sanat Halı firmasını ziyaret ederek, yeni normal sosyal hayat kapsamında alınan Covid-19 tedbirlerini yerinde inceledi. Vali Gül, “Görüyoruz ki fabrikalarımızda kurallar uygulanıyor. Sorumluluk hepimizde” dedi.

Gaziantep Valisi Davut Gül ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi'nde Sanat Halı firmasını ziyaret ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, “ Organize Sanayi Bölgemizde koronavirüs tedbirlerini inceliyoruz. Halı üretimi Gaziantep’in çok önemli ihracat kalemlerinden biridir. Aldığımız tedbirleri anlattık. Onların aldığı tedbirleri inceledik” dedi.

Ziyarette TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı ve TİM Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Kaplan da yer aldı. Kaplan, “Bugün Sayın Valimiz Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve Halı Birliği Başkanımız Sayın Ahmet Kaplan‘la birlikte Sanat Halı’yı ziyaret ettik. Corona sürecindeki tedbirleri inceledik. Sayın Valimize ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan ise, “Salgının ilk gününden bu yana tedbirlerimizi sıkı tuttuk. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı bizim için daha önemli. Bundan dolayı fabrikamızda ve ürünlerimizde hijyene dikkat edip, gereken kuralları uygulamaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimiz Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, TİM Halı Sektörü Başkanı Selahattin Kaplan ve Halı Birliği Başkanımız Ahmet Kaplan’a teşekkür ederim” dedi.