2019 yılında 7 proje yürüten Türkman, 2020 yılı için 12 tane proje hazırlıyor. 2020 Yılı GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (TEYAP) ve Tarımsal Üretimin Desteklenmesi Programı için 12 tane proje hazırlayan Türkman, “2019 yılında 7 proje yürüttük. Birlik olarak GAP İdaresine 2020 yılı için projeler hazırlıyoruz. 5’er tonluk süt soğutma tankları, 300’er litrelik üyelere dağıtmak üzere süt soğutma tankları, mera ıslahı, su kuyuları, kırkım makinaları, süt sağım makinaları, çadır, panel, eğitim projelerinden oluşan 12 tane proje hazırlıyoruz. Projelerimizi mart ayında GAP İdaresine teslim edeceğiz. Bu projelerimizin de GAP İdaresi tarafından kabul edileceğine inanıyorum. Çünkü gerçekten üreticilerimizin ihtiyaçlarına göre projeler hazırlıyoruz” dedi.

GAZİANTEP DKKY BİRLİĞİ’DEN 12 DEV PROJE

19 Ocakta gerçekleşen Gaziantep Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Gaziantep Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Türkman, Gaziantep ve üreticiler için proje üretmeye devam ediyor. 2019 yılında 7 proje yürüten Türkman, 2020 yılı için 12 tane proje hazırlıyor. 2020 Yılı GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (TEYAP) ve Tarımsal Üretimin Desteklenmesi Programı için 12 tane proje hazırlayan Türkman, “2019 yılında 7 proje yürüttük.

Birlik olarak GAP İdaresine 2020 yılı için projeler hazırlıyoruz. 5’er tonluk süt soğutma tankları, 300’er litrelik üyelere dağıtmak üzere süt soğutma tankları, mera ıslahı, su kuyuları, kırkım makinaları, süt sağım makinaları, çadır, panel, eğitim projelerinden oluşan 12 tane proje hazırlıyoruz. Projelerimizi mart ayında GAP İdaresine teslim edeceğiz. Bu projelerimizin de GAP İdaresi tarafından kabul edileceğine inanıyorum. Çünkü gerçekten üreticilerimizin ihtiyaçlarına göre projeler hazırlıyoruz” dedi.

SÜT İŞLEME TESİSİ MART BAŞINDA SÜT TOPLAMAYA BAŞLAYACAK

2019 yılında başlayan projeleri devam ettirdiklerini belirten Türkman, “Bir ay önce seçimizi yaptık. Üyelerimiz yola deva dedi. Biz de daha önce başlatmış olduğumuz projeleri bitirmeye çalışıyoruz. Süt işleme tesisimizin ilk etabı tamamlanmış olacak. Mart ayının başında süt toplamaya başlayacağız” dedi.

DAHA BÜYÜK PROJELER ÜRETMEK İÇİN DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

2019 yılında 7 proje yürüttüklerini belirten Türkman, 2020 yılı için 12 tane proje hazırladıklarını belirterek,  “2019 yılında 7 proje yürüttük. Çadır, paneller, süt sağma makinaları, banyolukları üreticilerimize teslim ettik. Mera ıslahı çalışması devam ediyor. Gap İdaresi 2020 yılı için proje kabulüne başladı. 20 Martta kadar sürecek başvurular. Birlik olarak GAP İdaresine 12 tane önemli proje hazırlıyoruz. 5’er tonluk süt soğutma tankları, 300’er litrelik üyelere dağıtmak üzere süt soğutma tankları, mera ıslahı, su kuyuları, kırkım makinaları, süt sağım makinaları, çadır, panel, eğitim projelerinden oluşan 12 tane proje hazırlıyoruz.

Projelerimiz bitirip mart ayında GAP İdaresine teslim edeceğiz. Bu projelerimizin de GAP İdaresi tarafından kabul edileceğine inanıyorum. Çünkü gerçekten üreticilerimizin ihtiyaçlarına göre projeler hazırlıyoruz. Birlik olarak aynı hızla Gaziantep ve üyelerimize daha büyük projeler üretmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. BAHRİ UÇAR