Temsilcimiz Gazişehir’de uzun arayışlar sonucunda  teknik direktör sorunu çözüldü. Kırmızı-siyahlı ekibimiz takımın başına  Mehmet Altıparmak’ı getirdi. Geçtiğimiz hafta YalçınKoşukavak ile yollarını ayıran kırmızı siyahlı ekibimiz bu süre zarfında birçok teknik adamla görüştü ancak bir netice alamamıştı. Mehmet Altıparmak ile bir araya gelen yöneticiler, Mehmet Altıparmak ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldı. Mehmet Altıparmak ile İstanbul’da buluşan kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu ile Genel Sekreter Avukat Murat Güneri, görüşmenin ardından anlaştı. Her konuda mutabakata varılan teknik direktör Mehmet Altıparmak, ekibiyle birlikte Ümraniye maçı hazırlıklarında takımın başında olacak.

49 yaşındaki teknik adam geçen yıl Gazişehir Gaziantep Futbol kulübünün final oynadığı rakibi Erzurumspor’u çalıştırmıştı. İlk teknik adamlık deneyimine 2006 yılında Kocaelispor ile başlayan başarılı teknik adam Kartalspor, Tarsus, Selçukluspor, Altay, Yeni Malatya, Alanyaspor, Denizlispor, Gümüşhanespor, Elazığspor gibi takımlarda teknik direktörlük görevlerini yaptı. Ligin en tecrübeli isimlerinden birisi olan Altıparmak, Erzurumspor’u süper lige taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı. UEFA Pro lisans sahibi olan Altıparmak genellikle 4-2-3-1 sistemini tercih etmesi ile dikkat çekiyor.

Mehmet Altıparmak’ın anlaşmasını Gazişehir Gaziantep Futbol kulübü de resmi internet sayfasından “Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. Yeni teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak'a kulübümüze hoş geldin diyor, kırmızı-siyahlı armamız altında üstün başarılar diliyoruz” şeklinde duyurdu.

Kaderin Cilvesi!

Geçen yıl Gazişehir Gaziantep ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Süper Lig için çekiştiği final maçında Erzurumspor’un Süper Lig’e yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, bu sezon Gazişehir için ter dökecek. Geçen yıl Gazişehir’i elemek için tüm taktiklerini kullanan Altıparmak, bu sezon Gazişehir’in şampiyonluğu ile anlaşma sağladı. Erzurumspor ile Süper Lig’de tutunamayan başarılı teknik adam, 2018-2019 sezonu sonunda Gazişehir’i şampiyonluğa ulaştırmak için çalışacak.

BÜLTEN