Gaziantepspor, Ender Alkan ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik ekibi belirledi.Kulüp Başkanı Hasan Şahin, altyapı sorumlusu Kürşat Daloğlu’nu takımın başına getirdi.

Kürşat Daloğlu’nun Gaziantepspor’da yardımcılıklarını ise Mustafa Marangoz, Halil Öztürk ve kaleci antrenörü Erol Bilir yapacak.

Kürşat Daloğlu kimdir?

Gaziantepspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliği yaşandı. Ender Alkan'ın yerine altyapı sorumlusu Kürşat Daloğlu göreve atandı. Kulüp Başkanı Hasan Şahin ile dün bir araya gelen Daloğlu resmen A takımın başına geçirildi. Daloğlu ligdeki ilk maçında zorlu Sarıyer deplasmanına çıkacak.

Kürşat Daloğlu kimdir?

Tam adı İbrahim Kürşat Daloğlu olan Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü 10 Mart 1973 Gaziantep doğumlu. Futbolculuk kariyerine 1991 yılında Gaziantepspor'da başlayan Daloğlu daha sonra Vanspor'a transfer olarak ilk şehir dışı transferini gerçekleştirdi. Kariyeri boyunca Sivasspor, Alanyaspor, ve Ankara BB. gibi birçok takımın formasını terleten Kürşat Daloğlu 2003 yılında Kilis Belediyespor formasıyla futbola veda etti. Orta sahanın sol tarafında görev yapan Daloğlu bir türlü istikrarlı bir futbolculuk dönemi yaşayamamıştı.

BÜLTEN