Cristiano ronaldo Müslüman mı? Ronaldo dos Santos Aveiro, sol kanat ve santrfor mevkilerinde oynayan Cr7 Portekizli millî futbolcudur. Birçok medya kuruluşuna göre futbol tarihinin en golcü oyuncusudur. Tüm dünyanın tanıdığı bir futbolcu olan dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo hakkında Ronaldo Müslüman mı, Hristiyan mı? Cristiano Ronaldo hangi dinden? Ronaldo hangi dine mensup? Ronaldo dini nedir? İşte detaylar...

RONALDO MÜSLÜMAN MI?

Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo Müslüman karşı uygulanan şiddete dikkat çekmek amacıyla sosyal medyadan destek mesajı paylaşmıştı. Ronaldo'nun bu ve benzeri hassasiyetleri nedeniyle Cristiano Ronaldo Müslüman mı oldu, hangi dinden sorularına yanıt arandı. Ronaldo'dan dini hakkında kendisinin yaptığı bir açıklamama bulunmamakla beraber ülkesi Portekiz'de yaygın olan Hristiyanlık dininin Katolik mezhebine bağlı olduğu tahmin edilmektedir.

BABA İLE ÇOCUKLARININ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

"Save the Children" adlı sivil toplum kuruluşunun destekçisi olan Ronaldo, Rohingya Müslümanlarına karşı uygulanan şiddete dikkati çekmek amacıyla sosyal medya hesabında "Tüm çocukların kucaklandığı ve sevildiği bir dünya. Lütfen yardım edin." mesajına yer verdi.

Paylaşımında "Rohingya" ve "Refugee" etiketlerini kullanan Portekizli yıldız futbolcu, evinde 4 çocuğuyla çekildiği fotoğraf ile çocuğunu kucağında tutan Rohingyalı bir babanın fotoğrafını yayımladı.

Sultangazi'de Kiracı Olmak Sultangazi'de Kiracı Olmak

Daha önce de "Save the Children" organizasyonuyla Suriyeli çocuklara destek veren Ronaldo, Suriye'deki aileler için yiyecek, giyecek ve tıbbi yardım malzemesi bağışında da bulunmuştu.

Editör: Mahmut Yavuz