Bayramın vazgeçilmezi olan şekerde fiyatlar 100 TL'ye dayanması bayram şekerine olan talebi düşürdü. Kalitesine göre kilosu 100 lirayı da geçen bayram şekerine talep düştü. Geçen yıllara oranla piyasanın durgun olduğunu belirten esnaf, 'Gecen seneye göre talep azaldı. Şeker fiyatları yüksek seyrediyor ve şuanda talep düşük. 3-4 kilo alan bir kişi 1 kilo alıyor' ifadelerini kullandılar.

GAZİANTEP'TE BAYRAM ŞEKERLERİ TEZGAHLARDAKİ YERİNİ ALDI

Gaziantep'te Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bayramların olmazsa olmazı bayram şekeri tezgahlardaki yerini almaya başladı. Ramazan Bayramı'nda misafirlere ikram edilecek renkli ve lezzetli bayram şekerleri tezgahlardaki yerini alarak alıcısını bekliyor.

TEZGÂHLAR RENK RENK ŞEKERLER VE ÇİKOLATALARLA DOLDU

Ramazan Bayramı, 2-3-4 Mayıs'ta kutlanacak. Gaziantep'te bayram hareketliliği başlarken bayram ziyaretlerinin vazgeçilmezi, çocukların gözdesi olan ikramlık şeker ve çikolatalarda tezgahlardaki yerini aldı. Bayram alışverişi yapmak için esnafların yolunu tutan vatandaşlar, yoğun günlere kalmadan şimdiden şeker, lokum ve çikolata almaya başladı.

REYONLAR BAYRAM ŞEKERLERİYLE SÜSLENDİ

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bayram şekerleri satışa sunulmaya başlarken tezgahlar renk renk şekerler ve çikolatalarla doldu. Marketlerden alışveriş merkezlerine, şekerlemecisinden bakkalına kadar birçok esnaf, iş yerinin önü ve reyonlarını bayram şekerleriyle süsledi.

BAYRAM ŞEKERİNİ DE ZAM VURDU!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala tezgahları süsleyen zamlı bayram şekerleri bu yıl vatandaşların adeta ağzının tadını kaçıracak. Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala tezgahlarda bayram şekeri yerini almaya başladı ancak bayramın vazgeçilmezi olan şekerde fiyatlar 100 TL'ye geçti. Bayramların vazgeçilmezi olan bayram şekerlerinin fiyatları kalitesine ve markasına göre değişkenlik gösteriyor.

FİYATLAR YÜKSELDİ TALEP DÜŞTÜ

Gaziantep'te şeker, lokum ve çikolata çeşitleri ile kuruyemiş satışı yapan esnaf, bayram hareketliliğinin başladığını söyledi. Geçen yıllara oranla piyasanın durgun olduğunu belirten esnaf, 'Gecen seneye göre talep azaldı. Şeker fiyatları yüksek seyrediyor ve şuanda talep düşük. 3-4 kilo alan bir kişi 1 kilo alıyor.' ifadelerini kullandılar. BAHRİ UÇAR