Lübnan'daki Hizbullah'ın askeri medyası, mücahitlerin işgal askerlerinin konuşlandığı binaları hedef aldığını belgeleyen sahneler yayınladı

"Metulla" yerleşiminde konuşlanan işgalcilerin hedef alındığı operasyona ait görüntülerde binaların izlenmesinin ardından güdümlü füzelerle hedef alındığı görülüyor.

Hizbullah, bir başka açıklamasında işgalci düşmanın Lübnan-Filistin sınırındaki mevzilerine ve yoğunlaşmalarına yönelik çok sayıda ateşli saldırı gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Açıklamada ayrıca mücahitlerin bu öğleden sonra "Metulla" yerleşim yerinde düşman askerlerinin konuşlandığı iki binanın hedef alındığı, binanın tahrip edildiği kaydedildi.

Hizbullah, bir başka açıklamasında işgal altındaki Lübnan'ın Şeba Çiftlikleri'ndeki siyonist "radar" alanını füzelerle hedef aldığını ve doğrudan vurduğunu duyurdu.

Hizbullah, yine "Metulla" bölgesindeki işgalci düşman askerlerinin bir mevzisini uygun silahlarla tam isabet vurduklarını; işgal askerlerinin öldüğünü ve yaralandığını bildirdi.

Açıklamada tüm bu operasyonların Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkına destek vermek ve siyonist işgalinin Lübnan-Filistin sınırına bitişik güney köylerine ve sivil evlerine yönelik saldırılarına yanıt olarak yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: İLKHA