31 Mart 2024 Yerel seçimlerine sayılı günler kala anket şirketleri ve astrologlar seçim sonuçlarına ilişkin ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Eski Bakan Evinde Ölü Bulundu! Eski Bakan Evinde Ölü Bulundu!

İZMİR’DE SÜRPRİZ TAHMİN

Hamza Dağ

İzmir için ise şaşırtıcı bir tahminde bulunan Sayarı, CHP’nin kaybedebileceğini ve AKP’nin adayı Hamza Dağ’ın büyük başarılar elde edeceğini tahmin etti.

BURSA VE ANKARA’DA DURUM NE?

Mansur Yavaş

Bursa’da AKP’nin adayı Alinur Aktaş’ın başarısına başarı katacağını ifade eden Sayarı, CHP’nin adayı Mustafa Bozbey’in ise mücadeleci bir yapıya sahip olduğunu dile getirdi. Ankara’da ise aday Mansur Yavaş’ın görevine devam edeceğini öngören Sayarı, AKP’nin adayı Turgut Altınok ile zorlu bir yarışın ardından Yavaş’ın kazanacağını dile getirdi.

ANTALYA’DA KİM ÖNDE?

Muhittin Böcek

Antalya için yapılan tahminde, Nuray Sayarı, AKP’den aday olan Hakan Tütüncü ile Muhuttin Böcek’in haritasının Muhuttin Böcek’in kazanacağını gösterdiğini belirtti.

İSTANBUL’DA KİM KAZANACAK?

Murat Kurum

Sayarı, 31 Mart seçimlerine ilişkin analizlerini paylaştı. İstanbul’da AKP’nin adayı Murat Kurum ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki yarışa dair önemli mesajlar verdi. Sayarı’ya göre, İstanbul’da AKP’nin adayı Murat Kurum’un kazanacağına işaret ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi