Tuncay Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ında kayıldığı TOBB Yönetim Kurulu istişare toplantısında, Gaziantep’in “yeşil altını” olarak bilinen Antep fıstığının üretim ve pazarlama süreçlerinde yaşanan zorlukları detaylı şekilde aktardı.  Yıldırım, Yılmaz’a Kutnu kumaşı içerisinde fıstık hediye ederek devlet desteği talebini iletti.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım,  sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la Dile getirdiğimiz tüm konulara olan yakın ilgisinden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yilmaz'a canı gönülden teşekkür ediyorum. Toplantımız sonrasında kendisine Kutnu Kumaşı içerisinde Yeşil Altınımız, Antep fıstığımızı hediye ederek fıstık konusunda devlet desteği talebimizi de yineledik.” İfadelerini kullandı.

TOBB Yönetim Kurulu istişare toplantısına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yilmaz, TOBB Başkanı Rıfat Hisarciklioglu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yildirim, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kaynak: mansur yalvaç