Ekranların en sevilen dizisi Yalı Çapkını Bu hafta iki bölümle sevenleri ile buluşacak. Heyecan dorukta bekleyiş sürüyor. Seyran yalıyı birbirine katıyor.
Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam var mı yok mu trend aramalar arasında yerini aldı. Gazze'de yaşananlar nedeniyle ülkemizde ilan edilen Milli yas sonrası bazı dizilerde bölüm yayınlamama kararı verildi. 20 Ekim Star TV yayın akışı ile araştırılan yapım 42. bölüm ile takipçilerin gündeminde. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı dizi için beklenen açıklama geldi. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, neden yok, bugün yayınlanacak mı?
Yalı Çapkını 42. Bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak araştırılmaya başladı. Her Cuma ekranlara gelen yapım için kanaldan açıklama geldi. SeyFer hayranları araştırmalara hız kazandırdı. Milli yas sonrası tüm diziler sorgulanıyor. Peki, Star TV yayın akışı ile 20 Ekim Yalı Çapkını yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? İşte tüm merak edilenler...
YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI YOK MU?
Star TV'nin Cuma akşamları ekranlara gelen dizisi Yalı Çapkını 42. bölüm için araştırmalar hız kazandı. Bugün dizi saatinde yeni bölümün olup olmayacağı merak ediliyor.
Milli yas sonrası kanaldan açıklama geldi. İşte, cevaplar:
Yapımdan gelen açıklamaya göre Yalı Çapkını yeni bölüm Milli yas nedeniyle bu akşam yayınlanmayacak:
"Gazze'de sivilleri hedef alan saldırılar nedeniyle ilan edilen milli yas kapsamında, bu akşam Yalı Çapkını dizimizin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldık. Haftaya görüşmek üzere…"

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını yeni bölüm haftaya yani 27 Ekim günü ekranlara gelecek.

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran'ın okula Kaya ile geldiğini gören Ferit hayal kırıklığına uğrasa da onu yalıda Kazım'a ve diğerlerine ezdirmez. Seyran ise Ferit'in gönlünü almayı başarır. Orhan, Sultan'ın Dicle'ye yaptıklarının önüne geçmek için yeni bir hamle yapar.
İfakat ise Suna'yla yaptığı konuşmada onu hem şaşırtır hem de aklını karıştırır. Sultan'ı kahveye hap atarken yakalayan Seyran deliye döner.

Editör: Mehmet FENER