Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Bülent Sadioğlu Hakkari'de Ölü Bulundu

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki bir otelde ölü bulundu. Görev amacıyla Yüksekova'ya giden ve İpekyolu Caddesi'nde bir otelde konaklayan Sadioğlu'nun (53), kahvaltıya inmemesi üzerine arkadaşları durumdan şüphelendi. Uzun süre haber alamayan arkadaşları, otel çalışanlarından yardım talep etti.

Turkiye Petrolleri Arama Baskani Otel Odasinda Olu Bulundu

Otel görevlilerinin yardımıyla kapı açıldığında, Sadioğlu'nun yerde hareketsiz yattığı görüldü. Hemen olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Sadioğlu'nun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bülent Sadioğlu'nun ve arkadaşlarının, bir gün önce otele giriş yaptığı belirtildi.

Mehmet Salih Bulent Sadioglu Olu Bulundu

Bakan Bayraktar'dan Başsağlığı Mesajı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun vefatı üzerine sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı. Bakan Bayraktar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum. Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."

Bu beklenmedik ölüm, Sadioğlu'nun ailesi ve çalışma arkadaşlarını derinden sarsarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi