Filenin Sultanları, Paris Olimpiyatları'nda Finale Yükselmek İçin Sahada

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya hedefiyle yarı finalde İtalya'ya karşı mücadele edecek. Grup aşamasında rakibine 3-0 yenilen Filenin Sultanları, bu kritik maçı kazanarak finale yükselmek istiyor. Türkiye'nin bu maçtaki en büyük kozu, performansıyla dikkat çeken Melissa Vargas olacak.

Filenin Sultanlari Cini 3 2 Maglup Ederek Yari Finale Yukseldi-1

İtalya ise olimpiyatlarda henüz mağlubiyet yaşamadı ve grup aşamasını namağlup tamamladı. Çeyrek finalde ise Sırbistan'ı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Türkiye, Dominik Cumhuriyeti ve Hollanda karşısında galip geldikten sonra, çeyrek finalde Çin’i zorlu bir mücadele sonunda 3-2 yenerek yarı finale yükselme başarısını gösterdi.

Maç Bilgileri: Türkiye - İtalya Yarı Final Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Turkiye Italya Voleybol Yari Finali Hangi Kanalda Saat Kacta Basliyor

Paris Yaz Olimpiyatları'nda yarı final heyecanı dorukta. Filenin Sultanları, İtalya ile 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de South Paris Arena’da karşılaşacak. Bu kritik mücadele TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye, bu maçı kazanması durumunda finale yükselecek ve rakibi Brezilya - ABD maçının galibi olacak.

Rövanş Zamanı: Türkiye, İtalya Karşısında İddialı

Daniele Santarelli'nin yönetimindeki A Milli Kadın Voleybol Takımı, grup aşamasında yenildiği İtalya’yı yarı finalde mağlup etmeyi hedefliyor. Milliler, bugüne kadar olimpiyatlarda oynadıkları dört maçta sadece İtalya karşısında mağlubiyet yaşadı.

Turkiye Italya Voleybol Yari Finali Hangi Kanalda Saat Kacta Basliyor-1

Grup aşamasında Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti'ni mağlup eden Ay-yıldızlılar, çeyrek finalde Çin'i zorlu bir maç sonunda yenerek yarı finale çıkmayı başardı. Filenin Sultanları, oynadıkları dört maçta 9 set kazanırken, rakiplerine 8 set verdi.

İtalya Namağlup

İtalya, Paris Olimpiyatları'nda çıktığı tüm maçları kazanarak dikkatleri üzerine çekti. C Grubu’nda Türkiye’nin de aralarında bulunduğu rakiplerini mağlup eden İtalya, 9 set kazanırken sadece 1 set kaybetti. Çeyrek finalde Sırbistan’ı 3-0 yenerek yarı finale yükselen İtalya, namağlup ünvanıyla yoluna devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi