Gaziantep FK, Süper Lig’de sadece ilk hafta oynadığı Bodrum Futbol Kulübü deplasmanından galibiyetle ayrıldı. Daha sonra ise kendi evi ya da deplasman fark etmeksizin galibiyet gelmedi.

Dün Gaziantep FK, kendi evinde Trabzonspor’u ağırladı. Karşılaşma başladığı gibi 0-0’lık skorla tamamlandı. Gaziantep FK’nın galibiyet hasreti bu maç ile devam ediyor.

LİG BİZİM İÇİN ŞİMDİ BAŞLADI

Selçuk İnan (1)

Maçın ardından Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, “Aslında bizim için lig bu maçla başladı. Geçen yıldan yaklaşık 15 tane oyuncumuzla yollarımız ayrıldı. Yeni bir takım olduk. Bir Anadolu kulübü olarak 17 tane transfer yaptık. Çok şükür bütün oyuncularımız bu maçta kendilerine hazır hisseden ve oynama isteği olan oyuncularımızla sahaya çıktık. Biliyorsunuz ki takım olmak futbolda çok önemli. Takım olma yolundayız. Bireysel bir oyuncu iyi olduğu bir günde gelir size bir maç kazanır. Ama takım olursanız her maçı kazanma ve yenilmeme şansınız vardır. Biz de takım olma yolunda bu maçta yeni başladık” ifadelerini kullandı.

SELÇUK İNAN MAÇ BOYU GERGİNDİ

Selçuk İnan (2)

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan’ın maç boyu gerginliği herkesin dikkatini çekti. 90 dakika boyunda 1 dakika dahi yerine oturmayan İnan, maç boyunca gergin ve sinirli bir şekilde oyuncularına taktik verdi. Birçok taraftar İnan’ın neden bu kadar gergin ve sinirli olduğunu merak ederken, takımın galibiyete hasret kalması ve yeni oyuncuların ise ritmini bulamaması İnan’ın gerginliğine sebep olarak iddia edildi.

Kaynak: Mehmet Fener