Gaziantep FK, Süper Lig’de henüz sadece ilk maçı olan Bodrum FK deplasmanında son dakikada bulduğu golle galibiyet alabildi. Daha sonra ise hiçbir maçında galip gelemedi.

GAZİANTEP FK’NIN MAÇLARI

Gaziantep Fk (1)-5

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Bodrum FK deplasmanında son dakikada bulduğu golle galip geldi. Daha sonra kendi evinde Samsunspor’u konuk eden Gaziantep FK, 0-1’lik skorla maçı kaybetti. Daha sonra ise normalde Galatasaray ile karşılaşması gereken Gaziantep FK, Galatasaray’ın Avrupa Kupası maçları sebebiyle ertelenen maç ve milli ara sebebiyle 15 günden fazla bir süre lige ara verdi. Ara dönüşünde Sivasspor deplasmanına çıkan Gaziantep FK, burada ise 3-2’lik skorla maçı kaybetti. Sivasspor maçının ardından geçtiğimiz hafta ertelenen Galatasaray maçına çıkan Gaziantep FK, 3-1’lik skorla kaybetti. Son olarak ise Trabzonspor’u kendi evinde ağırlayan Gaziantep FK, 0-0’lık bir skorla maçı bitirdi.

KENDİ EVİNDE GALİP GELEMEDİ

Gaziantep Fk (2)-2

Trendyol Süper Lig başladığından bu yana kendi evinde galip gelemeyen Gaziantep FK, önce Samsunspor daha sonra ise Trabzonspor’u kendi evinde ağırladı. Sırasıyla 0-1’lik skorla kaybeden ve Trabzonspor karşısında ise 0-0’lık beraberlikle ayrılan Gaziantep FK taraftarlarına galibiyeti tattıramadı.

Kaynak: Mehmet Fener