Gerginlik ve arbede ile karışık bir şekilde başlayan Şehitkamil Belediyesi Meclisi Nisan ayı 2. Oturumunda gerginlik ve arbede devam ediyor.

CHP'nin verdiği önergenin ret edilmesi üzerine CHP'li meclis üyeleri meclisi terk etti.

YRP'li meclis üyesi Halil İbrahim Arslan ile CHP'li isimler arasında gerilim yaşandı.

Mecliste kısa süreli arbede yaşandı.

İSTİFA EDELİM BU ZULÜM BİTSİN”

CHP’lilerin Meclisi terk etmesinin ardından kürsüye çıkan Ersin Atar, “İstifa edelim bu zulüm bitsin” dedi. Atar, Umut Yılmaz'ın yolsuzluk nedeniyle görevden alınması halinde AK Parti'nin çıkaracağı adaya oy vereceğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Haz, CHP'li meclis üyelerine tepki gösterdi. Haz, Denetim Komisyonu Raporuna atılan imzanın arkasında olduklarını söyledi.

Haz, "Burada konuşulan her.şey tutanak altına alınır, Mahkeme karşısında boynumuz kıldan incedir. Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış deriz. Cumhur İttifakı olarak bizi bu tartışmaların içerisinde almayın. Bir kişi için yanlışa yanlış demekten vazgeçmeyiz. Başkanımız Bağımsız bir belediye başknanı.Ben Ak Parti adına konuşuyorum. Keşke burada Şehitkamil projelerini konuşsaydık." diye konuştu.

Kaynak: Mehmet Fener