Yunan ekibi Panathinaikos'tan gönderilmesi gündemde olan Fatih Terim'in takımdan ayrılması durumunda alacağı tazminat dudak uçuklattı.

Yunanistan Süper Ligi’nde Fatih Terim’in başında bulunduğu Panathinaikos’ta durum iyice karıştı. Oynadığı son iki maçta önce Aris’e 1-0 daha sonra da lider AEK’e 3-0 mağlup olan Panathinaikos’ta ayrılık rüzgarları esmeye başladı.

Ardı ardına alınan yenilgilerin ardından 71 puanla 3. sıraya kadar gerileyen Panathinaikos’un şampiyonluk umutları iyice azalmış durumda.

Oluşan bu tablo sonrası tecrübeli teknik direktör Fatih Terim eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, son maçta binlerce Panathinaikos taraftarı maç sonunda Fatih Terimi ıslıklayarak protesto etti.

Yunan basınında çıkan haberlere göre, Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos şampiyon olamamaları halinde Fatih Terim ile yollarını ayıracak.

OLASI AYRILIKTA ALACAĞI TAZMİNAT BELLİ OLDU

Fatih Terim ile Panathinaikos arasında yaşanabilecek olası bir ayrılıkta tecrübeli teknik adamın elde edeceği tazminat da ortaya çıktı. Yunan ekibinin Fatih Terim ile yolları ayırması halinde tecrübeli teknik adama 1.1 milyon Euro tazminat ödeyecek.

Kaynak: KAMU SON HABER