Araştırmacı gazeteci Muge Anlı’nın bu programında insanlar kayboluyor ve uzun süredir saklanan bir cinayet davası gün ışığına çıkıyor. 5 Eylül Salı günü programda canlı yayınlanacak. Soru işaretleriyle dolu bir kayıp duygusu, şüphelerin merkezinde bir sevgili, çalkantılı bir ilişki ve kıskançlık krizi! Ekmekle birlikte nereye kayboldu? 78 yaşındaki kadın odun kulübesinde kemik buluyor, odun bağımlısı komşu, tam bir sessizlik! Boztepe geri döndü, öldürüldü mü? 19 yaşındaki genç, arkadaşlarıyla dışarı çıktı ve en son görüldüğü sahilde kayboldu. Hasret, acı, keder... Veri Ellen Atay'ın kaybı! Düğünden üç ay önce aniden ortadan kayboldu! Şüpheli aktivite. Sorulara mutlaka cevap verin. 28 yaşındaki Ramazan Altun'un kaybı ve Müge Anru ile Tatr Selt'in son dakika gelişmeleri ATV'den canlı takip edilebilecek.

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (5 Eylül 2023 Salı) ne oldu? Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor.

5 Eylül Salı günü canlı yayınlanan programda; soru işaretleriyle dolu bir kayıp, iddiaların odağındaki sevgili, olaylı bir ilişki, kıskançlık krizleri! Ekmekleri alıp nereye kayboldu? 78 yaşında bir kadın, odunluğunda bulunan kemik parçaları, odun müptelası komşu, ölüm sessizliği! Döndü Boztepe öldürüldü mü? 19 yaşında bir genç, arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti, en son görüldüğü plajda kayboldu! Özlem, acı, endişe... Veli Eren Atay'ın kaybı! Düğününe 3 ay vardı, beklenmedik anda kayıplara karıştı! Şüpheli hareketlilik, yanıt aranan sorular! 28 yaşındaki Ramazan Altın'ın kaybı ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan son dakika gelişmeleri ATV canlı yayın izle...

5 Eylül Salı günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak ahaber.com.tr sayfamız üzerinden yeniden izleyebilirsiniz.

Editör: Mehmet FENER