Sektöründe Türkiye liderliğini sürdüren Köksan Pet ve Plastik Ambalaj A.Ş’nin çevre dostu çalışmaları tasdiklendi.

Doğa dostu çalışmalarının Oeko-Tex Standart 100 sertifikası ile uluslararası anlamda belgelendiren Köksan Pet ve Plastik Ambalaj A.Ş, dünya plastik ambalaj sektörü’nün lideri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Yarım asrı aşan iş tecrübesi ile 100'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Köksan Holding, hem ülke hem de kent ekonomisine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. Pet ve plastik ambalaj sektöründe Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yerini alan Köksan çevre dostu çalışmaları tasdiklendi.

Türkiye ve Gaziantep'in pet ve plastik ambalaj sektöründe öncü firması olan Köksan Pet ve Plastik Ambalaj A.Ş,  Doğa dostu çalışmalarının Oeko-Tex Standart 100 sertifikası ile uluslararası anlamda belgelendirdi.

ÇEVRE DOSTU ÇALIŞMALARIMIZ TASDİKLENDİ!

Köksan Pet ve Plastik Ambalaj A.Ş tarafından yapılan açıklamada, “Çevre dostu çalışmalarımız tasdiklendi! Köksan olarak kullanılmış pet ambalajları geri dönüştürerek hem ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyor hem de doğanın korunması yolunda çok değerli bir çalışmaya imza atıyoruz. Yürüttüğümüz doğa dostu çalışmalar, tüm dünyada sürdürülebilirlik faaliyetlerinin önem kazandığı bu dönemde, uluslararası akredite laboratuvarlarının sonuçlarını baz alan OEKO-TEX STANDART 100 sertifikası ile bir kez daha onaylanmış oldu. Bu sonuca ulaşmamızda emeği geçen tüm Köksan ailesine teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE DE AYNI İNANÇLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, “Köksan olarak kullanılmış pet ambalajları geri dönüştürerek hem ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyor hem de doğanın korunması yolunda çok değerli bir çalışmaya imza atıyoruz.  Bunun sonucunda çevre dostu çalışmalarımız tasdiklendi. Bu sonuca ulaşmamızda emeği geçen çalışanlarımızı ve bizleri destekleyenlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de aynı inançla ülkemizin ekonomisine üretim, istihdam ve ihracatla katkılar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

BAHRİ UÇAR

Editör: Bahri Uçar