Dizide, ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran'ın hayat verdiği Doruk, trafik kazası geçirdi ve ölüp ölmediği büyük merak konusu oldu. İşte, konuya dair ayrıntılar...

KARDEŞLERİM DORUK ÖLDÜ MÜ?

Kardeşlerim dizisinin sezon finalinde Onur Seyit Taran'ın canlandırdığı Douk karakteri telefon ile konuşurken trafik kazası geçirmişti. Birçok izleeyici Doruk karakterinin ölüp ölmediğini merak etmeye başladı. Son ortaya çıkan görsellerde Doruk karakterinin mezarı görülüyor. Doruk karakterinin mezarının görülmesinden sonra durum netlik kazandı.

ONUR SEYİT YARAN DİZİDEN AYRILDI MI?

Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile birlikte diziden ayrıldığını duyurdu. Paylaşımda şunları söyledi:

"Sanırım hayatımda ilk kez Instagram postu açıklamasını dudaklarım titreyerek yazıyorum. Öncelikle 3 yıl boyunca içerisinde bulunduğum projede emeği geçen herkese sevgiler.

Sevgili Set emekçisi abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; Yürümelerimden koşmalarıma kadar kahrımı çektiniz, yanımda oldunuz. Bu hikaye bizim için buraya kadardı, ama eminim siz kamera arkasındaki dostlarımla, kariyerim boyunca sıkça karşılaşacağım. Gelecekte karşılaştığımız zaman, ilk günkü gibi, adımın ve imzamın olduğu heryerde, yalnızca hakkın ve adaletin yanında olacağıma söz veriyorum. Sizler için elinden gelenin fazlasını yapacak bir Onur kardeşiniz yanınızda. Daima."

Editör: Mehmet FENER