Lige çok kötü bir başlangıç yapan Gaziantep Futbol Kulübü ilk 4 maçta sıfır çekerek ligin dibine demir attı. Bu akşamki alınan mağlubiyetin faturası ise başta Başkan Memik Yılmaz olmak üzere Gaziantep FK yönetimine kesildi. 

4 MAÇTA 0 PUAN


Lige Fenerbahçe mağlubiyeti ile başlayan Gaziantep FK daha sonra sırasıyla Sivasspor, Konyaspor ve Galatasaray'a da mağlup olarak lig sonuncusu oldu. Maçların genelinde kötü bir performans sergileyen takım ise oynanan oyun ile sınıfta kaldı.


YÖNETİM İSTİFA!


Takımın üst üste mağlubiyetler alması sonucu taraftarlar yönetimin değişmesi için tribünlerde "Yönetim İstifa" sesleri ile tezahürat yaptılar. Hem takımdaki eksik bölgelere gerekli transferlerin yapılmaması hem de getirilen oyuncuların yetersiz kalması ise dikkat çeken bir diğer konu oldu.  Sezon öncesi gerçekleştirilen olağan genel kurul ile Başkanlığa seçilen Memik Yılmaz ve ekibi beklentileri de karşılayamadı. 

TRANSFERDE SINIFTA KALDIK!


Sezon boyunca bir çok oyuncu ile görüşen fakat oyuncuların çoğunu ikna edemeyen yönetim bu konuda da sınıfta kaldı. Hem verilen maaşları beğenmeyen hem de kentin deprem bölgesinde olması nedeniyle görüşülen oyuncular bir türlü ikna edilemedi.