Bu defa iyi partiden ayrılan 3 üst düzey isim, CHP’ye geçti. O ilde  İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapan Ayhan Ayvaz ve iki meclis üyesi, partilerinden ayrılarak CHP’ye geçti.

PARTİDEN AYRILMA KARARI

İYİ Partiden İstifa Edip CHP’ye Katıldılar!

Ayhan Ayvaz, Atakum Belediyesi Meclis Üyesi ve Üst Kurul Delegesi Özlem Danışman ve Atakum ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Füsun Uzun, İYİ Parti’den ayrılarak CHP’ye katıldılar. CHP Grup Başkanvekili Hasan İpek, yeni üyelere hoş geldin dileklerini iletti.

AYHAN AYVAZ’IN AÇIKLAMASI

CHP Gaziantep’ te Şehitkâmil İçin Müjdeler Verildi! CHP Gaziantep’ te Şehitkâmil İçin Müjdeler Verildi!

İYİ Partiden İstifa Edip CHP’ye Katıldılar!

İYİ Parti’den ayrılan meclis üyeleri adına konuşan Ayhan Ayvaz, partisinin kendisiyle aynı görüşte olmadığını fark ettiğini ve bu nedenle şehrin geleceğini daha güvenli ve daha güçlü kılmak için büyük projeleri hayata geçirmek adına İYİ Parti’den ve tüm görevlerinden istifa ettiğini belirtti. Ayvaz, Danışman ve Uzun’un İYİ Parti’den ayrıldıklarını meclis toplantısında da duyurdu.

ATAKUM HALKI İÇİN

İYİ Partiden İstifa Edip CHP’ye Katıldılar!

Ayvaz, Danışman ve Uzun, Atakum halkı, gençler, kadınlar, yaşlılar ve geleceğin teminatı olan çocuklar adına, Karadeniz’in göz bebeği olan Atakum’un Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel’i desteklediklerini ifade etti. Bu kararın, Atakum halkının ve partili yol arkadaşlarının bilgisine sunulduğunu belirtti.

Kaynak: İHA