Isparta, Türkiye - 12 Temmuz 2024 - Isparta'nın Yalvaç ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında üç kişi yaralandı. Hurdaya dönen araçların birinde sıkışan yaralı, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Kazanın 11.20 sularında Yalvaç ilçesi Merkez Tabaklar Mahallesi'nde meydana geldiği bildirildi.

Kaza, İbrahim Akşen (35) yönetimindeki 06 FL 8978 plakalı beyaz Opel Corsa'nın, park halindeki 42 CCH 29 plakalı Skoda Fabia ve Kasım Yıldırım (54) idaresindeki 07 D 4955 plakalı Fiat Doblo hafif ticari araca çarpmasıyla başladı. Çarpışmanın etkisiyle çevredeki üç araç daha zarar gördü. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü İbrahim Akşen ve yolcu Ebru Buse Akşen (35), ambulans ile Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer araçta sıkışan sürücü Kasım Yıldırım ise Yalvaç Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı ve yine ambulans ile hastaneye sevk edildi. Kazazedelerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir aracın hızla gelip önündeki araca çarpma anı net bir şekilde görülebiliyor.

Kaynak: İHA