İlk buluşma teklifi aldığınız zaman ne giyeceğiniz de merak konusu olmaktadır. Her stile uygun kombin önerileri ile buluşmaya hazırlanmak oldukça kolay. Tarzınız dışında olan, abartılı kıyafetler ile ilk buluşmaya gittiğinizde karşı tarafta ki doğallık hissini yıkarsınız. Bu nedenle sade ve şık kıyafet seçimi son derece önemlidir. Bu haberimizde karşı tarafı etkilemek için en iyi kombin önerilerini sizler için derledik.

ilk-bulusma-icin-kombin-onerileri-1

İLK BULUŞMADA NE GİYİLİR?

 
Kadınlar için kıyafet seçiminde mini parçalar, tamamen aynı renklerde giyim, çok fazla dekolte olumsuz olacaktır diyebiliriz. Salaş gömlek, mini etek, spor ayakkabılarla dengeli ve dikkat çekici kombin yapabilirsiniz. Cool ve şık görünmek için siyah tonları ilk buluşmada tercih edilecek renkler arasında. Uyumlu renklerle siyahı tamamlamak da tamamen sizin zevkinize kalmış durumda.

kizla_ilk_bulusmada_ne_giyilir_5

ŞIK OLMAYA ÖZEN GÖSTERİN! 


Sevdiğiniz Jean pantolonları deri ceketle, croplarla, salaş t shirtle, casual ya da spor gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Erkekler ise t shirt ya da gömlek seçebilir. Yarım kol gömleklerin spor modellerinin de şık olduğunu söyleyebiliriz. Polo yaka t shirtler klasik tarzda olduğunda her ortama uyum sağlamanız mümkün olacaktır. İlk buluşma kahvaltı saatlerinde olacaksa güne başlarken doğal görünmenizin önemli olduğunu söyleyebiliriz. Buluşma mekanına göre seçim yapmak şıklık yakalamanızı sağlar. Size en çok yakıştığını düşündüğünüz, kendiniz olduğunuz kıyafetlerle kombin yaptığınızda kendinizi doğru ifade edersiniz. Sevgiliyle buluşma kombini yaparken kendinizi içinde rahat hissettiğiniz kıyafetleri tercih edebilirsiniz. 

20210522172155_16216933153183