Gaziantep FK ile Beşiktaş dün 19.00’da Gaziantep Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. 0-0’lık beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Selçuk İnan, Beşiktaş’tan 1 puan almanın önemli olduğunu dile getirdi.

GALİBİYET BAŞKA BAHARA KALDI

Gaziantep Fk Beşiktaş (1)

Gaziantep FK, 2024-2025 Süper Lig’in ilk haftasında Bodrum FK ile karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmayı son dakika golü ile 0-1 kazanmıştı. Daha sonra galibiyet alamayan Gaziantep FK, Ligde 8. Hafta geride kalırken, Samsunspor, Galatasaray, Sivasspor, Trabzonspor, Eyüpspor ve Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan Sadece Bodrum FK maçını kazanan Gaziantep FK, Samsunspor, Galatasaray, Sivasspor ve Eyüpspor karşısında kaybetti. Beşiktaş ve Trabzonspor karşısında ise beraberlikle ayrıldı.

GAZİANTEP FK BEŞİKTAŞ’A KENDİ EVİNDE HİÇ KAYBETMEDİ

Gaziantep Fk Beşiktaş (2)

Gaziantep FK, Süper Lig’de 6. Sezonunu geçirirken, Beşiktaş ile ilginç bir istatistiği oluşmaya başladı. Gaziantep FK, Süper Lig’e çıktığı günden bu yana Beşiktaş’a karşı kendi evinde hiç kaybetmedi. İlk olarak 14 Eylül 2019’da Gaziantep’te karşı karşıya gelen iki ekibin maçı 3-2 ile tamamlanmıştı. Daha sonraki yıllarda ise skorlar sırasıyla 3-1, 0-0, 1-1, 2-0, 1-1 olarak kayıtlara geçti. Gaziantep FK, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 de beraberlik aldı.

Kaynak: Mehmet Fener