Hızlı ve Öfkeli 7filmi oyuncuları ve konusu için araştırmalar sürüyor. Hızlı ve Öfkeli 7filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Kanal D ekranlarında 6 Kasım 2023 Pazartesi akşamı 20.00'de yayınlanacak. Peki, Hızlı ve Öfkeli 7 filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte isimleri…

HIZLI VE ÖFKELİ 7 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Dominic Toretto ve arkadaşları eskiden olduğu gibi suç dünyasından uzaklaşmaya karar vermişlerdir. Hikayenin öncesinde Owen Shaw'u hastanede yoğun bakıma gönderdikten sonra yollarını ayırmışlardır fakat Shaw'un kardeşi Deckard Shaw (Jason Statham) ona bunları yapanları bulup intikamı almak için ilk önce Torretto olmak üzere ekibin üyelerini tek tek öldürmeye yemin etmiştir.

Aynı zamanda Jakarde adlı Somalili bir terörist ve Mr. Nobody diye bilinen bir üst düzey hükumet görevlisi, Tanrının Gözü isminde çok önemli bir bilgisayar yazılımını ele geçirmek istemektedir.

Toretto takımı bir araya getirerek güzel bir anlaşma yapar. Bu plana göre tanrının gözünü ele geçirerek peşlerindeki Shaw'dan da kurtulacaklardır ancak planlar istedikleri gibi ilerlemez; peşlerinde ki kötü adam Dom'dan daha zeki çıkacaktır ve takım olarak büyük tehlikeler yaşayacaklar.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Paul Walker - Brian O'Conner

Vin Diesel - Dominic Toretto

Dwayne Johnson - Luke Hobbs

Michelle Rodriguez - Letty Ortiz

Jason Statham - Deckard Shaw

Jordana Brewster - Mia Toretto

Lucas Black - Sean Boswell

Tyrese Gibson - Roman Pearce

Nathalie Emmanuel - Ramsey

Elsa Pataky - Elena Neves

Djimon Hounsou - Mose Jakande

Ali Fazal - Safar

Tony Jaa - Kiet.

MEHMET FENER

Editör: Mehmet FENER