ANKA Türk Birliği’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde kurulan büyük bir Sivil Toplum Kuruluşu hareketi olduğunu dile getiren Keskinsoy, “ANKA Türk Birliği’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir taraftan teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık verirken diğer taraftan ise bünyemizde oluşturduğumuz komisyonlarla da toplumun sorunlarına parmak basıyor”


“Şu anda ülke genelinde 60 ilde teşkilatlanma çalışmaları başladı, ancak yetmez. Amacımız 81 ilin yanı sıra Türkiye’nin en ücra köşesindeki kasabına, mezrasına ve köyüne ulaşmak. 85 milyon insana temas etmek, onlara dokunmak. Biz bu şuurla çalışıyor ve hareket ediyoruz. Biz gücümüzü koltuklardan, mevki, makam ve paradan değil, halkımızdan ve Ulu Önder Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığından, düşüncesinden ve fikirlerinden alıyoruz.”


“Amacımız, Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 100. yılında ülkemizi ecdadımızın mirasına layık ve milletimizin hayallerine uygun bir seviyeye çıkarmak. Bizim yolumuz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldur, rehberimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu düşünceleri ve fikirleridir. Amacımız ise ülkeyi çağdaş ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak. Bunun için gece-gündüz demeden çalışıyoruz.”

Editör: Aylin Cıkcık