YENİDEN REFAH’TA TANIŞMA VE KAYNAŞMA PROGRAMI  
Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nda tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.  Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Yeniden Refah Partisi’ne katılan yeni üyelere rozetleri takıldı. 


GEMİLERİ YAKMAYA VAR MISINIZ? 
Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, “Partimizin her kolu ve her ferdi ile bizler bu Pazar seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Fatih Erbakan ülkede özlenen milli görüş anlayışı için siyasete devam etti. Bizler de 40 bin kişilik orduyla 7 bin kişi ile savaşan Tarık Bin Ziyad gibi gemileri yakıp buraya geldik. Sizlerde bizimle gemileri yakmaya var mısınız?’’ dedi. 

MİLLÎ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ YENİDEN KAZANDIRANA KADAR DURMAYACAĞIZ
Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Yıldız, ‘’Bizler millî görüş belediyeciliğini tüm Türkiye’ye yeniden kazandırana kadar durmayacağız.’’ dedi. 

CUMA AVCI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 
Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Siyasi İşler Başkanı Cuma Avcı, düzenlenen toplantıda Şahinbey Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını açıkladı. Partililere seslenen Avcı, “Bugün Siyasi İşler Başkanlığı olarak bu programı düzenlememizdeki gaye Yeniden Refah partisi Gaziantep İl Teşkilatı olarak yaklaşan yerel seçimlere odaklanarak donanımlı, liyakatli, siyaseti Allah rızası çerçevesinde yapan dün olduğu gibi bu günde tarihe örnek belediyecilikte not düşmek olacaktır. İşte bu anlayışla sizlerin de uygunluğu ve izniyle Şahinbey Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Allah bizleri doğru bildiğimiz İslam esaslarından ayırmasın inşallah” dedi.

BAHRİ UÇAR 

Editör: Aylin Cıkcık