Yıkım Haberleri

yıkım haberleri ve güncel yıkım gelişmeleri, yıkım ile ilgili tüm video, yıkım fotoğrafları ve yıkım haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

GÜNCEL

Gaziantep’te 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde ağır hasar almış binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL

Gaziantep’te bina yıkım çalışmasından dolayı o caddenin araç trafiğine kapatıldığı açıklandı. İşte ayrıntılar…

GÜNCEL

Asrın felaketinde büyük yıkımın yaşandığı Hatay’ın Antakya ilçesinde afet konutlarının inşaatları, ekiplerin 7 gün 24 saat çalışma prensibiyle devam ediyor.

GÜNCEL

Şahinbey Belediyesi, ilçede yer alan kaçak yapılarla olan mücadelesine devam ediyor. Kaçak ve ruhsatsız bir binanın yıkımı başladı.

GÜNCEL

Geçen yıl 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 17 katlı binanın kontrollü yıkımı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Gaziantep’te bir vatandaş sesini duyurmak için ilginç bir eyleme başvurdu. Üzerindeki kıyafetleri çıkaran vatandaş sokakta iç çamaşırlarıyla gezdi.

ASAYİŞ

Gaziantep’te kontrollü olarak yıkımı gerçekleştirilen bina kepçenin üzerine çöktü

GÜNCEL

Hatay’ın Hassa ilçesinde iş makinasıyla zarar verilen ağır hasarlı 8 katlı bina, korna sesiyle yıkıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde ağır hasar alan bir bina yıkım çalışmaları esnasında 4 katlı binanın üzerine devrildi. Üzerine bina...

GÜNCEL

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi Başkanı Selame Maruf, düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ilişkin bilgi verdi.