Virüs Haberleri

virüs haberleri ve güncel virüs gelişmeleri, virüs ile ilgili tüm video, virüs fotoğrafları ve virüs haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep Teknopark'ta faaliyet gösteren Endüstri Yüksek Mühendisi Kemal Karaoğlan, 4 yıllık çalışma sonucu bulunduğu ortamdaki zararlı virüs ve bakterileri yok...

DÜNYA

Avustralyalı ve Çinli bilim insanlarının ortak çalışması sonucunda, yapay zeka teknolojisiyle yaklaşık 162 bin yeni virüs türü saptandı.

SAĞLIK

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halis Akalın, Maymun Çiçeği virüsü hakkında bilinmeyenleri cevapladı.

SAĞLIK

Afrika ülkelerinden dünyaya yayılan maymun çiçeği (mpox) virüsü nedeniyle İstanbul Havalimanı’nda alarm verildi. 12 ülkeden gelenler yakın takibe alındı.

SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı, dünyada hızla yayılım gösteren maymun çiçeği virüsü ile ilgili rehber yayımlandı.

DÜNYA

Yunanistan'da Batı Nil Virüsü nedeniyle son bir haftada 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

SAĞLIK

Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ederken “FLiRT” isimli yeni bir varyant ile tekrar hızla yayılmaya başladı.

GÜNCEL

“Aşkın Olayım” şarkısı ile dinlenme rekorları kıran ünlü şarkıcı Simge Sağın, konserde fenalaştı! Ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SAĞLIK

Çin'i etkisi altına alan gizemli virüs, Danimarka ve Hollandalı yetkililerin tespit edildiğini doğrulamasının ardından Avrupa'da da görüldüğü resmiyet kazandı.

SAĞLIK

Batı Nil Virüsü, son dönemin en korkunç hastalıkları arasında yerini aldı. Sivrisinek ısırıklarından dolayı Yunanistan'da çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), kızamık vakalarıyla ölümlerin 2021 ve 2022 yılına oranla ciddi bir artış yaşandığını belirtti.

SAĞLIK

Dünya son 10 yıldır virüslerle mücadele ederken sadece erkekleri öldüren virüs keşfedildi! Peki Sadece erkekleri öldüren bir virüs nedir, bulaşıcı...