Aşkın Olayım” şarkısı ile dinlenme rekorları kıran ünlü şarkıcı Simge Sağın, konserde fenalaştı!  İstanbul'da konseri sırasında fenalaşan şarkısı Simge, kulise geçerek bir süre şarkılarına ara verdi. Ardından konseri zor şartlar altında bitirdi. Sahne sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Simge, virüs kaptığını açıkladı ve sevenlerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

SİMGE SAĞIN KONSERİ YARIDA KESMEK ZORUNDA KALDI

 “Aşkın Olayım” şarkısı ile dinlenme rekorları kıran Simge Sağın, konserde rahatsızlandı. Ünlü şarkıcı konsere bir süre ara vermek zorunda kaldı. Kuliste kendini toparlayıp sahneye geri dönen Sağın, konseri tamamlayamadı.

Henüz 3'üncü şarkıda kendini iyi hissetmediğini söyleyen Sağın, bir süre toparlanıp sahneye döndüyse de konseri bitiremedi. Ünlü şarkıcı, yaşadığı rahatsızlığın ardından sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

Simge Sağın yaşadığı rahatsızlığa dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün akşam sonuna kadar beni yalnız bırakmayan canım dinleyicilerim. 3'üncü şarkıdan sonra yaşadığım ani rahatsızlık sonucu biraz toparlayıp geri döndüm fakat sonlara doğru artan belirtilerle ne yazık ki size veda edemeden sahneden inmek durumunda kaldım. Hepinizin affına sığınıyorum." İfadelerini kullandı.

Editör: Bahri Uçar