Müsabaka Haberleri

müsabaka haberleri ve güncel müsabaka gelişmeleri, müsabaka ile ilgili tüm video, müsabaka fotoğrafları ve müsabaka haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SPOR

Galatasaray ile Gaziantep FK bu akşam Rams Park Arena’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada Gaziantep FK’dan 7 futbolcu forma giyemeyecek.

SPOR

Galatasaray ile Gaziantep FK’nın karşı karşıya geleceği erteleme maçı bu akşama oynanacak. Karşılaşmanın VAR hakemi belli oldu.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme müsabakalarının hakemleri açıklandı. Galatasaray ile Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in’in 4. haftasında Adana Demirspor, evinde Galatasaray ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı konuk takımın 4-0 üstünlüğü ile geçildi.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe’nin evinde Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı sarı-lacivertlilerin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Fransız ekibi Lille ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle...

SPOR

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Bodrum FK, sahasında Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı golsüz noktalandı.