Gaziantep Futbol Kulübü’nün Galatasaray ile 3. Hafta oynayacağı karşılaşma, Galatasaray takımının Avrupa kupası maçları sebebiyle ertelenmişti. Ertelenen Galatasaray – Gaziantep FK karşılaşmasında Gaziantep FK’dan 7 oyuncu, Galatasaray’dan ise 5 oyuncu forma giyemeyecek.

GAZİANTEP FK’DA 7 OYUNCU EKSİK

Gaziantep Fk-13

Gaziantep FK’da tedavileri devam eden Godfrey Bitok, Mustafa Eskihellaç, Quentin Daubin ve statü gereği oynayamayacak olan yeni transferler David Okereke, Christopher Lungoyi, Badou Ndiaye ve Halil Dervişoğlu forma giyemeyecek.

GALATASARAY 5 OYUNCUDAN MAHRUM

Galatasaray-2

Galatasaray'da ise Adana Demirspor mücadelesinde sakatlanan Mauro Icardi ile Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlık yaşayan Hakim Ziyech oynayamayacak. Erteleme tarihinden sonra transfer edilen Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Roland Sallai de forma giyemeyecek.

GAZİANTEP FK’DAN AÇIKLAMA

G S Y W M9 C Wc A A Fio3-2

Gaziantep FK tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray karşısında 7 futbolcunun forma giyemeyeceği bildirildi. Açıklamada, “Takımımızda tedavileri devam eden Godfrey Bitok, Mustafa Eskihellaç, Quentin Daubin ve statü gereği oynayamayacak olan transferlerimiz David Okereke, Christopher Lungoyi, Badou Ndiaye ve Halil Dervişoğlu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.” Denildi.

Kaynak: Mehmet Fener