Mahalle Haberleri

mahalle haberleri ve güncel mahalle gelişmeleri, mahalle ile ilgili tüm video, mahalle fotoğrafları ve mahalle haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Şehitkamil Belediyesi, Alparslan ve Aydınlar mahallelerinde kapsamlı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinlerinin memnuniyetle karşıladığı çalışmaların, kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

GÜNCEL

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında ilçedeki mahallelerde bulunan tüm boş araziler temizleniyor. Çalışmaların kapsamı genişletilerek devam...

GÜNCEL

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarına çözümler üretmek için ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNCEL

Gaziantep’te özellikle son dönemde birçok vatandaş mahallesinde yüksek sesle müzik dinlenmesi sebebiyle rahat değil.

GÜNCEL

Şehitkamil’in kırsal mahalleleri yıllardır beklediği arazi yollarına Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’la kavuştu. Kısa süre öncesine kadar traktörle bile girilmeyen...

GÜNCEL

Her fırsatta ziyaretler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yoğun ziyaret programını aralıksız sürdürüyor.

GÜNCEL

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 29 Ekim ve 8 Şubat Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNCEL

Van'ın Edremit ilçesinde bir vatandaş, üç parselinden geçen ve iki mahalleyi bir birine bağlayan yolu hafriyat dökerek kapattı.

GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinde düzenlediği Mahalle Spor Şenlikleri ile on binlerce öğrenciyi oyun ve sporla buluşturuyor.

ASAYİŞ

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde markette bir şahsın, genç kıza laf attığı iddiası ortalığı karıştırdı. Sokağa dökülen mahalleli, şahsın kaçtığı apartmanı taşladı.

GÜNCEL

Muhtarlar Akademisi’nin Gaziantep ayağının açılış toplantısı, HKÜ Hukuk Fakültesi amfisinde yapıldı.

ASAYİŞ

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı sopalı silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına...