Kahve Haberleri

Kahve haberleri ve güncel Kahve gelişmeleri, Kahve ile ilgili tüm video, Kahve fotoğrafları ve Kahve haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Van'ın İpekyolu ilçesinde motosiklet tutkunu Hüseyin Süer'in açtığı kafeye gelenler, bir yandan kahvelerini yudumlarken bir yandan motosikletlerinin bakımını yaptırıyor.

GÜNCEL

Normalde marketlerde 7 – 10 TL civarına satılan 3’ü 1 arada kahvelerin Gaziantep Otogarı’ndaki fiyatı gören herkesi şaşkına çevirdi.

GÜNCEL

Gaziantep'in coğrafi işaret tescilli Menengiç kahvesinin Avrupa Birliği (AB) tescili için yapılan başvuru, AB Resmi Gazetesinde yayımlandı.

GÜNCEL

1890'lı yıllarda Erzurum'a uğrayan kervanların vazgeçilmez içeceği isli kahve kültürü, Bursa'daki tarihi Fidan Han'da devam ettiriliyor.

SAĞLIK

Günümüzde kahve içme alışkanlıklarında pek çok değişiklik olduğunu belirten uzmanlar, günlük tüketilen kafein miktarının önemine işaret ediyor.

SAĞLIK

Liv Hospital Gaziantep Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Sena Çelebi, 5 Aralık Dünya Kahve Günü nedeniyle kahve tüketiminin faydaları ve...

GÜNCEL

Gaziantep'te 385 yıllık mekanda Menengiç kahvesi keyfi! Tarihi Tahmis Kahvesi’nde hazırlanan Gaziantep’in tescilli içeceği menengiç kahvesi ziyaretçilerin beğenisini topluyor.