GastroAntep Haberleri

GastroAntep haberleri ve güncel GastroAntep gelişmeleri, GastroAntep ile ilgili tüm video, GastroAntep fotoğrafları ve GastroAntep haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali, tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNCEL

GastroANTEP Festivali, şehrin kültürel ve sanatsal mirasını öne çıkaran etkinliklerle tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNCEL

Gastronomi alanında UNESCO'nun Şehirler Ağı'nda yer alan Gaziantep'te düzenlenen ve yoğun bir ilgi gören GastroAntep Kültür Yolu Festivali, ziyaretçi akınına...

GÜNCEL

GastroAntep Kültür Yolu Festivali kapsamında Dünyaca ünlü keman sanatçısı Canan Anderson izleyicilere unutulmaz bir müzik resitali sundu.

GÜNCEL

GastroAntep Kültür Yolu Festivali kapsamında Zeugma Mozaik Müzesi, 3 sergiye ev sahipliği yapıyor.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali, dördüncü gününde devam ediyor.

GÜNCEL

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nde yerli ve yabancı şefler, workshoplarda yaptıkları yemeklerle izleyicilerini adeta büyüledi.

KÜLTÜR - SANAT

GastroAntep Kültür Yolu Festivali kapsamında, dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar, Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) sahne aldı.

GÜNCEL

Zeugma Mozaik Müzesi, GastroAntep Kültür Yolu Festivali için kente gelen ziyaretçilerin akınına uğradı.

GÜNCEL

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali, gastronomi profesyonelleri ve ünlü şeflerin katılımıyla düzenlenen söyleşilerle devam ediyor.

GÜNCEL

Gaziantep Üniversitesinin destekleriyle düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali başladı.

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, GastroAntep’te önemli bir panele konuşmacı olarak katıldı.