Deprem konutları Haberleri

deprem konutları haberleri ve güncel deprem konutları gelişmeleri, deprem konutları ile ilgili tüm video, deprem konutları fotoğrafları ve deprem konutları haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep’te deprem konutları teslim edilmeye devam ediyor. Gaziantep’in Araban ilçesinde yapımı tamamlanan 317 deprem konut vatandaşlara teslim ediliyor.

GÜNCEL

İslahiye Kaymakamlığı müjdeli haberi duyurdu! Yapımı tamamlanan İslahiye'deki deprem konutları bugün ve yarın hak sahiplerine teslim edilecek.

EKONOMİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 35 bin deprem konutu teslim edecekleri tarihi açıkladı.

EKONOMİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'te 14 bin 710 yeni konut ve işyerini vatandaşa teslim ettiklerini belirtti.

GÜNCEL

Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Yavuz’u ziyaret eden Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber, ziyarette çok özel açıklamalarda bulundu. İşte...

EKONOMİ

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, kentte yapımı devam eden deprem konutlarına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Gaziantep Valiliği’nden depremden etkilenen vatandaşlara önemli duyuru yapıldı.

GÜNCEL

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye'yi ziyaret etti, yayla çileği hasadına katıldı.

GÜNCEL

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.