AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile birlikte geçtiğimiz ay Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Erdal Kılınç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Gaziantep’in eğitim projeleri ve ihtiyaçları değerlendirilirken, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, kentteki eğitim hizmetlerine ilişkin Abdulhamit Gül’e detaylı bilgi verdi.

Gül Ve Fedaioğlu’ndan İl Milli Eğitim Müdürü Kılınç'a Ziyaret (2)

GAZİANTEP’İN EĞİTİM PROJELERİNİ VE İHTİYAÇLARINI DEĞERLENDİRDİK

Ziyarette konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, “Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdal Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimizin eğitim projelerini ve ihtiyaçlarımızı değerlendirdik. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç da, “Önceki dönem Adalet Bakanımız, Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Abdülhamit Gül ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu'na nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Kılınç, bugüne kadar Gaziantep’in eğitimine ilişkin verdiği desteklerden dolayı AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül’e teşekkür etti.

Kaynak: BAHRİ UÇAR