Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen TAG Otoyolu üzerindeki yol kontrol faaliyetinde Otoyol Jandarma timleri tarafından şüphe üzerine durdurulan 2 ayrı araç içerisinde (11) düzensiz göçmen ve organizatör olduğu tespit edilen yabancı uyruklu K.Ç. ve M.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

GÖÇMEN ORGANİZATÖRÜ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan göçmen kaçakçısı organizatörü M.A. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. K.Ç. isimli şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Göçmen kaçakçılığında kullanılan araçlara ise el konuldu.

JANDARMA KARARLI

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Göçmen kaçakçılığının önlenmesi için suç ve suç örgütlerine yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir” denildi.

Kaynak: Ayhan Duman