14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilen 28'inci Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde, biri Gaziantep'ten toplam 4 milletvekili çıkaran HÜDA PAR'ın Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'teki belediye başkan adayları da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde başarıyla çıkmak için sahada gece gündüz çalışıyor.

31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren HÜDA PAR'ın Gaziantep'teki belediye başkan adayları, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezi ile kırsal mahalle ve ilçelerde yaptıkları ziyaretlerle vatandaşla bir araya geliyorlar.

HÜDA PAR'ın Gaziantep Belediye başkan adayları, sokak sokak gezerek sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya özen gösteriyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nakşi Erat, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt, Şahinbey Belediye Başkan adayı Orhan Harat, Oğuzeli Belediye Başkan adayı Adil Kök, Yavuzeli Belediye Başkan adayı Kenan Yüksek, Nizip Belediye Başkan adayı Bayram Çakar, Karkamış Belediye Başkan adayı Ali Kemal Kılıçparlar, Nurdağı Belediye Başkan adayı Sait Cihangir, Araban Belediye Başkan adayı Ahmet Görgel ve İslahiye Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek seçim bölgelerinde halkı ve esnafı ziyaret ederek destek istiyor.

Gaziantep'te HÜDA PAR Belediye Başkan Adaylarına Büyük İlgi!

Belediye başkan adayları, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her mahalle ve ilçede yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye başkan adayları, kent merkezinde ve ilçelerde halkın tamamına ulaşmak için yoğun tempoyla çalışıyor.

Belediye başkan adayları, sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayıp akşamın ilerleyen saatlerine kadar sahadan ayrılmıyor.

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun Paylaşımına Sert Yanıt: Herkes Bunu İyi Bilsin CHP'den Kılıçdaroğlu'nun Paylaşımına Sert Yanıt: Herkes Bunu İyi Bilsin

Gaziantep ve ilçeleri için yapacakları projeleri vatandaşlar ile paylaşan HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, esnaf ziyaretlerinde, ev ve mahalle toplantılarında yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılaşıyor.

HÜDA PAR'ın belediye başkan adaylarına Gaziantep'in her yerinden gösterilen büyük teveccüh dikkat çekiyor.

Ayak basmadık mahalle, ilçe, sokak ve cadde, sıkmadık el ve dokunulmadık gönül bırakmamak için yoğun bir tempo ve performansla çalışan belediye başkan adayları, ekipleriyle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren belediye başkan adayları, mahalle sakinlerini ve esnafı ziyaret ederek hem vatandaşların derdini dinliyor hem de destek istiyor.

Seçim çalışmaları kapsamında günlük programlarını dolu dolu geçiren ve vatandaşlarla sürekli iç içe olan belediye başkan adayları, projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor.

Gaziantep'te HÜDA PAR Belediye Başkan Adaylarına Büyük İlgi!

Kaynak: İLKHA