Gaziantep İslahiye'de kaybolan 46 yaşındaki zihinsel engelli Ali Gülsoy 22 gündür kayıp. yüzde 50 zihinsel engelli olan Ali Gülsoy’dan  22 gündür hiç bir haber alınmazken, 76 yaşındaki anne Elif Gülsoy, oğlunun bulunmasını istiyor.

Gaziantep’in İslahiye ilçesine bağlı 18 kilometre uzaklıktaki Kozdere Mahallesi’nde yaşayan zihinsel engelli Ali Gülsoy, depremde evleri yıkıldığı için kaldıkları çadırdan 11 Haziran günü akşam saatlerinde ayrıldı.

GAZİANTEP’TE ALİ GÜLSOY'DAN 22 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Gaziantep’te Ali Gülsoy'dan 22 Gündür Haber Alınamıyor (2)

Geri dönmeyen Gülsoy'a ulaşamayan yakınları, jandarmadan yardım istedi. Bunun üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. 184 kişilik ekip, eğitimli köpekler ve dronlarla arama çalışması başlattı. Ancak aradan 22 geçmesine rağmen henüz zihinsel engelli Ali Gülsoy’a ulaşılmadı.

Gaziantep’te Ali Gülsoy'dan 22 Gündür Haber Alınamıyor (4)

Günlerdir her yerde Ali Gülsoy'u arayan yakınları, hayatından endişe ediyorlar. Organ mafyasından şüphelenen aile yakınları, yetkililerden Ali Gülsoy'u biran önce bulmalarını istiyor.

Gaziantep’te Ali Gülsoy'dan 22 Gündür Haber Alınamıyor (1)

Ali Gülsoy’dan 22 gündür haber alamayan yakınları son çare olarak ilanlardan ve sosyal medya duyurularından kendisine ulaşmaya çalışıyor. Aşağıda fotoğrafı bulunan Ali Gülsoy ile alakalı bilginiz ya da kendisini görmüşlüğünüz varsa; 0533 309 16 76 numaralı telefondan ailesine ulaşabilirsiniz.

Kaynak: BAHRİ UÇAR