Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ziyaretine başta AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin, Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Mesut Bozatlı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Şehmus Demir katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Gaziantep’e sunulan sağlık hizmetleri, hastanelerin mevcut durumu ve Gaziantepli vatandaşların sağlık alanındaki ihtiyaçları üzerine verimli bir istişare yapıldı.  

G Y U X Nor X0 A A6A A

HASTANELERİN MEVCUT DURUMU ELE ALINDI

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, “Gazi Şehrimizde sunulan sağlık hizmetleri, hastanelerimizin mevcut durumu ve hemşehrilerimizin sağlık alanındaki ihtiyaçları üzerine Sayın Bakanımızla verimli bir istişare gerçekleştirdik. Nazik kabulleri ve misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyor, yürüttükleri çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

“GAZİ ŞEHRİMİZDE YÜRÜTÜLEN SAĞLIK HİZMETLERİNİ KONUŞTUK”

İrfan Çelikaslan ise “AK Parti Grup Başkanvekilimiz Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekillerimiz, Şahinbey Belediye Başkanımız, İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörümüz ve İl Başkanımız ile birlikte Sağlık Bakanımız Sn. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Gazi Şehrimizde yürütülen sağlık hizmetleri, hastanelerimizin genel durumu, şehrimizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçları üzerine kendileri ile istişare ettik.” İfadelerini kullandı.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Şehmus Demir açıklamasında, “Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu, Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanımızla birlikte ziyaret ettik. Kendilerine göstermiş oldukları nazik misafirperverlik ve içten ilgi için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: Mehmet Fener