Dün Erdal Güneş ile yolları ayırmıştı. Durumu açıklayan Gaziantep FK yönetimi, “Teknik Direktörümüz Erdal Güneş ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Kulübümüze uzun yıllardır önemli hizmetlerde bulunan Sayın Erdal Güneş ve ekibine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, kariyerinin bundan sonraki aşamalarında gönülden başarılar diliyoruz.” Dedi.

Yeni teknik direktör arayışına giren GFK yönetimi için birçok aday masada. Yerli ve yabancı birçok teknik direktörün ismi geçerken taraftarlar da bu konudaki fikirlerini dile getirdi.

AYKUT KOCAMAN LİSTE BAŞI!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Aykut Kocaman liste başında bulunuyor. Erdal Güneş'in ayrlığı sonrası ilk aday Aykut Kocaman oldu. Gaziantep Futbol Kulübü ise tecrübeli çalıştırıcıya en kısa zamanda teklif götürüp beklemeye geçecek.

ÜMİT DAVALA'YA TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ!

Gaziantep FK Galatasaray'da futbolculuk döneminde efsaneleşen isimlerden birisi olan Ümit Davala'ya teknik direktörlük teklifinde bulundu. Kırmızı siyahlılar Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Davala'ya teklifte bulundu. Gaziantep FK'nın teknik direktör sorununu bir an önce çözmek için mücadele ettiği belirtildi.

EMRE BELEZOĞLU'DA LİSTEDE!

Sezona Rams Başakşehir ile başlayan Emre Belezoğlu kötü giden performans sonucu kulübü ile karşılıklı olarak sözleşmesi fesih edildi. Şuanda boşta olan genç teknik adamda Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktör adayları arasında yer alıyor.

HİKMET KARAMAN BİR DİĞER ADAY!

Süper Lig'de en son Kayserispor'u çalıştıran Hikmet Karaman şuanda boşta olan bir diğer teknik direktörlerden. Gaziantep Futbol Kulübü diğer adaylarla anlaşmaya varamazsa Hikmet Karaman'a teklif götürecek.

CANNAVARO VE GATTUSO İDDİALARI

Adanademir Spor teknik direktörü Patrick Kluivert in menejeri Tekin Birinci, Gaziantep FK’ya dünyaca ünlü Cannavaro ve Gattuso’dan birini teknik direktör olarak getirmek için Gaziantepfk ile irtibata geçtiği iddia edildi.

Editör: Mehmet FENER