Kırmızı siyahlı ekip transfer sürecinin başlamasından bu yana 3 transfer açıklamasında bulundu. Gaziantep FK taraftarı transferler konusunda oldukça sabırsız. Yönetimin ise transfer konusunda temkinli adımlar atmak istediği öğrenildi. Son dönemde transfer sezonunun sessiz takımı olması sebebiyle Gazintep FK’lı taraftarlar tarafından tepki çeken Gaziantep FK, şu ana kadar 3 transfer açıkladı. Temkinli bir şekilde transfer dönemini geçiren Gaziantep FK’da birçok taraftar transferlerin hızlı bir şekilde yapılmasını ve kampa yetişmesi gerektiğini dile getiriyordu.

3 TRANSFER AÇIKLANDI

Transferler

Transfer döneminin başlamasının ardından şu ana kadar henüz sadece 2 transfer açıklamasında bulunan Gaziantep FK, Eren Erdoğan ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Bunun yanı sıra, SM Caen forması giyen başarılı ön libero futbolcusu Quentin Daubin ile 2 yıllık ve Yunan milli kaleci Sokratis Dioudis ile 2 yıllık anlaşmaya varıldı.

GAZİANTEP FK SÜRPRİZ YAPABİLİR

Kacper Kozlowski

Kacper Kozlowski transferi için Premier Lig ekibi Brighton’a Gaziantep FK tarafından teklif götürüldüğü iddia edildi. Görüşmeler ise devam ediyor. Kacper Kozlowski, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Vitesse’de forma giydi. 20 yaşındaki genç orta saha, Hollanda ekibinde 33 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 3 gol ve 5 asistlik bir performans gösterdi.

Kaynak: Mehmet Fener