Gaziantep FK transfer için kolları sıvadı ve giden oyunculardan dolayı boşalan 2 mevkiine 2 transfer birden gerçekleştirdi.

Gaziantep FK transfer sezonunun başladığı günden bu yana 5 transfer gerçekleştirmişti. Gaziantep FK taraftarı transferlerden memnuniyet duyarken giden oyunculardan boşalan bazı mevkilerde ise transfer konusunda geç kalındığı yönünde görüş bildiriyordu. Özellikle kanat, forvet ve stoper mevkilerine en kısa zamanda transfer yapılması gerektiğini belirten Gaziantep FK taraftarlarına yönetimden 2 transfer müjdesi birden geldi.

STOPER KİRALANDI

Bruno Viana-1

Gaziantep FK, Brezilyalı stoper Bruno Viana'yi satın alma opsiyonuyla kiraladi. Resmi evrakları Coritiba kulübüne fax çekti ve resmen kiralandı. Bruno Viana transferi Selçuk İnan’ın en çok istediği transferlerin başında geliyordu ve yönetim de elini çabuk tutarak transferi en kısa zamanda bitirdi.

SOL KANATLA 2 YILLIK SÖZLEŞME

B O A T E N G

Stoper transferinin yanı sıra, Gaziantep FK, Rio Ave'den ayrılan 28 yaşındaki Ganalı sol kanat Emmanuel Boateng ile görüşüyordu. Boateng, 2018 yılında Levante'den Çin ekibi DL Yifang'a 11 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Gaziantep FK, 2 gün önce haberini verdiğimiz 28 yaşındaki Ganalı sol kanat Emmanuel Boateng ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak: Mehmet Fener