Geçtiğimiz sezon son haftalarda gösterdiği etkili performans ve bol gollü galibiyetlerle Süper Lig’de kalan Gaziantep FK, önümüzdeki sezon için kolları sıvadı. Özellikle ihtiyaç dahilinde transferlerin yapılacağını belirten teknik direktör Selçuk İnan, dengeli bir transfer politikası izleyeceklerini dile getirmişti.

Avrupa Kupası hedefiyle yola çıkan Gaziantep FK, transfer döneminin başlamasıyla birlikte birçok ismi gündemine aldı. Henüz sadece Eren Erdoğan ile sözleşme imzalayan Gaziantep FK’nın önümüzdeki günlerde transfer harekatı yaparak 5 isimle daha anlaşacağı iddia edildi.

CİCALDAU PLANI YAPILDI

Alexandru Cicaldau

Teknik Direktör Selçuk İnan tarafından özellikle istenen Alexandru Cicaldau ile ilgili bizzat devreye girdiği ve imzanın atılması için elinden geleni yaptığı belirtildi. Şu an Galatasaray forması giyen Alexandru Cicaldau, kiralık olarak Gaziantep FK’ya gelebilir.

KAZIMCAN KARATAŞ HAMLESİ

Kazımcan Karataş

Galatasaray Kazımcan Karataş’ı kiralık olarak takımdan göndermek istiyor. Gaziantep FK da burada devreye girdi ve oyuncunun kiralık olarak Gaziantep FK’ya gelmesi için çalışmalar başladı. Teknik Direktör Selçuk İnan’ın Kazımcan Karataş’ı beğendiği ve kırmızı siyahlı takımda görmek istediği iddia edildi.

YUNANİSTAN’DAN KALECİ

Georgios Athanasiadis

Florin Nita ile maddi anlamda anlaşma sağlayamayan Gaziantep FK, kaleyi Yunanistan Ligi’nde AEK forması giyen Georgios Athanasiadis’e emanet etmeyi planlıyor. AEK ile 1 yıllık kontratı kalan Georgios Athanasiadis, 31 yaşında. Georgios Athanasiadis’ın Gaziantep FK’ya gelmesi ise an meselesi.

BACUNA İÇİN TEMAS KURULDU

Juninho Bacuna

Gaziantep FK, yeni sezonda orta sahasını güçlü tutmak ve Avrupa Kupası’na katılma hedefinde önemli adımlar atmak istiyor. Bu adımların başında ise Juninho Bacuna transferi geliyor. Orta sahada üstünlük kurarak bir oyun planı kurmak isteyen Gaziantep FK için en uygun aday olarak Juninho Bacuna olarak görülüyor.

REAL MADRİD’TEN GOLCÜ

Mariano Diaz

Real Madrid’in eski golcüsünü renklerine bağlamak isteyen Gaziantep FK, Mariano Diaz ile görüşecek. Son olarak Sevilla forması giyen ve sezonu Sevilla’da tamamlayan Mariano Diaz 13 maçta gol katkısı veremedi ve 1 asist yaptı. Gaziantep FK bu transferi bir an önce bitirmek istiyor.

Kaynak: Mehmet Fener