Gaziantep FK transfer sezonunun başladığı günden bu yana 5 transfer açıklamıştı. Açıkladığı transferlerde 1 kaleci 1 forvet ve 3 orta saha oyuncusu bulunan Gaziantep FK’da stoper ve santrafor mevkileri boşta kalmıştı.

Birçok Gaziantep FK taraftarı stoper ve santrafor mevkilerine transferde geç kalınmasından dolayı yönetimi eleştirirken, Gaziantep FK yönetimi bugün 2 savunma oyuncusu ile anlaşma imzaladı. 1 stoper 1 de sol bek transferi yapan Gaziantep FK savunma hattını güvene aldı.

ENRİC SABORİT, GAZİANTEP FK'DA

 A W257567 05

Gaziantep Futbol Kulübü, İspanyol stoper Enric Saborit ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarına devam eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, stoper bölgesinde takviye yaptı. Gaziantep ekibi, 32 yaşındaki İspanyol stoper Enric Saborit ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transfer Enric Saborit, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz'ın da katıldığı imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı.

GENÇ SOL BEK FORMAYI GİYDİ

 A W257624 02

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Diosgyor forması giyen Nijeryalı sol bek Godfrey Stephen Bitok ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Macaristan'ın Diosgyor takımında forma giyen Nijeryalı 23 yaşındaki sol bek Stephen Bitok ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transfer Bitok, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz'ın da katıldığı imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı.

ŞİMDİ GÖZLER SANTRAFORDA

 Transferrr-1

Stoper ve sol bek transferlerinin ardından taraftarların gözü santrafor transferine çevrildi. Ağustos ayının ilk hafta sonu başlayacak olan Süper Lig’e yetiştirilmesi beklenen santrafor transferi için Gaziantep FK yönetimi ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Gaziantep FK taraftarı ise merakla yapılacak olan santrafor transferini bekliyor.

Kaynak: Mehmet Fener