Bugün Rumen forvet Denis Dragus'u kadrosuna katan Gaziantep FK fırsat transferlerine yöneldi. Transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala fırsat transferlerine yönelen Gaziantep FK'da liste oldukça kabarık.


OĞULCAN ÇAĞLAYAN!

tff-ogulcan-caglayan-in-lisansini-cikarmadi-899937-5 (3)
Listenin ilk sırasında bulunan ve yerli statüsünde önemli bir koz olacak olan Oğulcan Çağlayan ile anlaşmaya varıldı. Transferin kısa sürede açıklanması beklenirken kırmızı-siyahlılar oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katacak. 

SANTİ  MİNA

santi
Şuanda boşta olan İspanyol oyuncu kulüp arayışında. Son olarak Celta Vigo forması giyen İspanyol forvet hücum bölgesinin her yerinde oynayabiliyor. Gaziantep FK için bu transfer oyuncunun maliyeti nedeniyle zor görünüyor.

YANIS HAMACHE

ysanis
Cezayir asıllı Fransız oyuncu Yanis Hamache listedeki bir diğer oyuncu. Defans ve sol bekte oynayabilen 24 yaşındaki oyuncu şuan da boşta. Fransız oyuncu en son SK Dnipro-1 forması giymişti. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 1.80 mil. €.

BURAK KAPACAK

burak
Fenerbahçe forması giyen genç oyuncu listedeki bir diğer oyuncu. Oyuncunun Türk statüsünde oynayabildiği için Sumudica'nın elini bir hayli rahatlatacak olan Burak Kapacak Fenerbahçe'den kiralık olarak kadroya katılması düşünülüyor.

OUSSAMA IDRISSI

oussams
Fas asıllı Hollandalı oyuncu listedeki bir oyuncu. 27 yaşındaki oyuncu forvet ve sol kanatta forma giyebiliyor. Kariyerinde Sevilla, Ajax gibi takımlarda forma giyen Hollandalı oyuncunun maliyeti ise bir hayli yüksek.