GAÜN Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Emre Yayla ve Rabia Çetin “Yarışma Süresini En İyi Kullanan Takım” kategorisinde 1.lik aldı. Yarışmada, ana yemek kategorisinde “Firikli Simit Kebabı”, tatlı kategorisinde ise “Baklava” yeniden yorumlanarak beğeniye sunuldu.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin elde ettiği başarılardan gurur duyduğunu belirten GAÜN Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay, “Kayseri’de aldığımız iki tane ikincilik ve Ankara’da aldığımız üçüncülük ödüllerinden sonra Sivas’ta aldığımız bu dereceler bizleri çok sevindirdi. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Aldıkları bu başarı inanıyorum ki onlara yeni kapılar açacaktır. GAÜN Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü sadece bölgede değil, tüm ülkede başarılarıyla gündeme gelmeye devam edecektir. Bu başarılarından dolayı başta Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Atınç Olcay’a, nezdinde tüm öğretim üyelerimize ve ekiple yarışmaya katılan Mis. Öğr. Gör. Nisa Kerkez’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GAÜN Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Emre Yayla ve Rabia Çetin yarışmada ayrıca “Ana Yemek ve Tatlı” kategorilerinde 4. lük elde etti.

Editör: Aylin Cıkcık